در دیه و بیمه خودرو توسط
سلام.خواهشمندم درموردماده 54طرح گواهینامه بدون سربازی که به قانون تبدیل شده روزانه آخرین خبرهاروبه مابدین تاازنگرانی دربیاییم وبدون دغدغه رانندگی کنیم وگواهینامه بگیریم.باتشکر
1 پاسخ
توسط (330,690 امتیاز)

با سلام طبق این ماده نیروی انتظامی باید تا 3 ماه پس از اجرای این قانون این مورد را فراهم نمایید

ماده۵۴ ـ نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران مکلف است ظرف مدت سه ماه از تاریخ لازم الاجراء شدن این قانون ترتیبی اتخاذ کند که امکان دسترسی به بانکهای اطلاعاتی آن نیرو در ارتباط با موضوعات مورد نیاز از قبیل مشخصات وسایل نقلیه و دارندگان آنها و گواهینامه های صادرشده و همچنین سوابق تخلفات و تصادفات رانندگان، از طریق سامانه های الکترونیکی به صورت برخط برای مراجع قضائی، صندوق و بیمه مرکزی فراهم شود. اخذ گواهینامه نیازمند کارت پایان خدمت و معافیت سربازی نیست.

همه چیز در مورد قانون بیمه شخص ثالث