در دیه و بیمه خودرو توسط (1,290 امتیاز)
شرایط دریافت گواهینامه بدون کارت سربازی چگونه است
1 پاسخ
توسط (330,690 امتیاز)

سلام رییس اداره سرمایه انسانی سرباز ستادکل نیروهای مسلح درباره اینکه آیا قانون دریافت گواهینامه بدون تعیین تکلیف سربازی اجرایی می‌شود یا خیر، اظهارکرد:
این قانون دارای ابهام است و با مواد ۱۰ و ۵۸ قانون خدمت وظیفه عمومی و ماده ۶۱۱ آیین‌ دادرسی کیفری در تعارض است.
ستادکل نیروهای مسلح به دنبال تعین تکلیف موضوع است
ان‌شاءالله با تعامل با مجلس وپس از رفع این تناقضات این قانون اجرایی شود.
*{درباره اینکه این قانون چه زمانی اجرایی خواهد شد}: تاکنون یکی از ابهامات برطرف شده است و با رفع دو مورد باقی‌مانده که در دست بررسی است ، موضوع تعیین تکلیف می شود.

البته الیاس حضرتی (نماینده مردم تهران در مجلس) خبر داده است که :
 گواهینامه بدون نیاز به کارت پایان خدمت صادر می‌شود و قوانین رفع ابهام شده است