در دیه و بیمه خودرو توسط
آیا پلیس راهور وظیفه دارد که پس از ابلاغ قانون بیمه شخص ثالث ماده 54 را به اجرا درآورد و به افراد بدون کارت پایان خدمت گواهینامه بدهد ؟؟
1 پاسخ
توسط (36,630 امتیاز)
بادرود
طبق فرموده شم و به استناد ماده 54 این امر باید اجرا شود اما هنوز گویا بخشنامه اجرایی به آموزشگاه های رانندگی داده نشده است

ماده ۵۴-  نيروي انتظامي جمهوري اسلامي ايران مكلف است ظرف مدت سه ماه از تاريخ لازم الاجراء شدن اين قانون ترتيبي اتخاذ كند كه امكان
دسترسي به بانكهاي اطلاعاتي آن نيرو در ارتباط با موضوعات مورد نياز از قبيل مشخصات وسايل نقليه و دارندگان آنها و گواهينامه هاي صادرشده
و همچنين سوابق تخلفات و تصادفات رانندگان، از طريق سامانه هاي الكترونيكي به صورت برخط براي مراجع قضائي، صندوق و بيمه مركزي فراهم
شود. اخذ گواهينامه نيازمند كارت پايان خدمت و معافيت سربازي نيست.