در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
با سلام خسته نباشید ؟ من حدود یک سال پیش کارگاهی مشغول به کار بودم که نه بیمه کرد و نه حقوقمونو درستو حسابی داد منم رفتم شکایت کردم ولی اداره کار که بودم از اشخاصی که اونجا مشغول بودن شنیدم که الکی امدم به جایی نمیرسم ولی بازرس بیمه اسم منو تو اون کارگاه یک بار نوشته و به سازمان تامین اجتمایی داده حالا من موندم با دو برج حقوق نگرفته و یک سال بیمه رد نشده چه کاری دیگه از دستم بر میاد کارفرمام گفته که شکایت تو پیگری کن برو از همون جا حقوقتو بگریر حالا من از اینجا رونه و از اوجا مونده شدم !
1 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)

با سلام جهت اینکه شما واقعیت میگین یا نه چند تا راه حل وجود داره
 اول قرارداد
 دوم لیست بیمه
 لیست پرداخت حقوق
 و یا تحقیق از اهالی ( استشهاد محلی )
ویا  ضمانتنامه که نزدشون دارید

پیشنهاد می کنم برای این مورد از طریق بیدبرگ مشاوره تلفنی دریافت کنید تا نظر متخصص رو در مورد شرایط خودتون بدونید.

دریافت مشاوره تلفنی