در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
سلام

در دوران بیماری و یا مدتی که کارگر زن در مرخصی بارداری و زایمان است پرداخت کمک عایله مندی با چه کسی است ؟ کارفرما یا سازمان بیمه تأمین اجتماعی ؟
1 پاسخ
توسط (25,300 امتیاز)
با سلام

از آنجا که کمک عایله مندی از مواردی است که بر اساس مقررات تأمین اجتماعی، حق بیمه از آن کسر نشده و در نتیجه در ایام بیماری که کارگر از سازمان مزبور غرامت مزد دریافت می دارد جزء غرامت پرداختی به کارگر نیست لذا پرداخت آن در ایام بیماری و زایمان که به تأیید سازمان بیمه تأمین اجتماعی رسیده باشد کلاً بر عهده کارفرما می باشد.