در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
سلام

مستندات تکلیف کارفرمایان نسبت به پرداخت کمک عایله مندی به کارگران در ایام بیماری ؟
1 پاسخ
توسط (24,900 امتیاز)
با سلام

در رابطه با تکلیف کارفرمایان به پرداخت کمک عایله مندی کارگرانی که به علت بیماری از غرامت دستمزد پرداختی توسط سازمان بیمه تأمین اجتماعی استفاده می کنند باید دانست که اصولاً مستند به تبصره الحاقی به بند یک تصویب نامه شماره 62602 مورخ 7/7/57 هیأت وزیران مصوب 31/3/59 کمیسیون شماره 2 شورای انقلاب و به استناد ماده 74 قانون کار ایام بیماری کارگرانی که به موجب تشخیص سازمان بیمه تأمین اجتماعی قادر به کار نباشند جزء روز های کار آنان محسوب بوده و لذا به جز مزد و مزایایی که در این ایام غرامت آنها بر اساس مقررات قانون تأمین اجتماعی توسط سازمان بیمه تأمین اجتماعی پرداخت می شود، دیگر مزایایی که ماخذ پرداخت حق بیمه نبوده و لذا در ایام بیماری غرامت مربوط به آن نیز از سوی سازمان یاد شده پرداخت نمی شود، همچون کمک عایله مندی موضوع ماده 86 قانون تأمین اجتماعی، همانند ایام اشتغال در کارگاه می باید توسط کارفرما پرداخت گردد.