در دیه و بیمه خودرو توسط
باسلام و احترام
یه ماشین داریم که دو سال پیش صاحب اون فوت کرده, انحصار وراثت به مشکل خورده, الان این ماشین رو همسرش داره استفاده میکنه, باید بیمه بدنه و یا شخص ثالث به نام چه شخصی انجام بشه که در زمان خسارت های احتمالی برای دریافت هزینه خسارت از شرکت بیمه ای به مشکل بر نخوریم.
باسپاس.
2 پاسخ
توسط (27,330 امتیاز)

با سلام و احترام

در خصوص بیمه شخص ثالث بهتره به نام همسرتون بیمه نامه تهیه بشه چون استفاده کننده از خودرو ایشون هستند. در مورد بیمه بدنه، بدلیل اینکه باید بیمه به نام مالک قانونی صادر بشه، باید تا زمین تعین تکلیف نهایی انحصار وراثت صبر کنید. متاسفانه در صورتیکه به نام هر کسی تهیه بشه بعدا در صورت بروز خسارات احتمالی صد در صد به مشکل برخورد میکنه.

موفق باشید