در سوابق بیمه توسط
با عرض سلام

بنده حدود 25  دارای سابقه پرداخت بیمه هستم. جز حدود دو سال که به طور متناوب پرداختی نداشته ام. آیا راهی هست که با پرداخت حق بیمه آن سال ها سابقه بیمه بنده به صورت مستمر شود؟

با تشکر
1 پاسخ
توسط (330,690 امتیاز)

با سلام خیر شما نمی توانید در سال هایی که سابقه کاری ندارید سابقه بیمه آن را بخرید

تنها سابقه قابل خریداری عبارتند از : کسری سابقه تا ده سال (جهت بازنشستگی با سن 60 سال آقایان و سن 55 سال خانم ها) و سابقه سربازی. مابقی خلا بیمه ای که به علت عدم اشتغال ایجاد شده قابل محاسبه و پرداخت نمی باشد.

می توانید برای باقی مانده سابقه بیمه تان از بیمه اختیاری استفاده نمایید

شرایط قانونی جهت انعقاد قرارداد بیمه اختیاری با سازمان تامین اجتماعی چیست ؟