در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (110 امتیاز)
من در سن 43 سالگی تازه بیمه اختیاری شده ام تا چه زمانی باید حق بیمه پرداخت کنم تا باز نشست کامل شوم
1 پاسخ
توسط (109,850 امتیاز)

بستگی به جنسیت تون داره، ولی باید 60 سال برای آقایون و 55 سال برای خانم بشید، تا با حداقل سابقه بازنشسته بشید. متن زیر رو بخونید

شرایط بازنشستگی

البته چون تازه بیمه اختیاری شدید، پیشنهاد می کنم پرداخت پول به سازمان تامین اجتماعی رو بررسی مجدد بکنید.

این خیلی خوبه که به فکر بیمه و بازنشستگی هستید، ولی میشه با پرداخت پولی به مراتب کمتر خدمتی بهتر گرفت.

بهتون پیشنهاد می کنم برای خدمات درمانی، بیمه رایگان سلامت رو تهیه کنید و برای مستمری بازنشستگی و هزینه های پیش بینی نشده درمانی (امراض خاص، ازکارافتادگی) بیمه عمر و سرمایه گذاری تهیه کنید. البته اینم بگم که بیمه اختیاری، خیلی مزایای خوب تامین اجتماعی مثله از کارافتادگی یا بیمه بیکاری رو نداره.

می تونید سوالات متداول حوزه بیمه عمر و سرمایه گذاری رو اینجا مطالعه کنید و در حوزه بیمه سلامت را اینجا مطالعه کنید.