در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
سلام

در قانون کار آیا مزد ثابت یا مزد مبنا مفاهیمی جدا از مفهوم مزد هستند ؟
1 پاسخ
توسط (25,300 امتیاز)
با سلام

مزد تعریف شده در ماده 35 قانون کار دقیقاً همانست که در ماده 36 قانون مزبور تحت عناوین "مزد ثابت" و مزد "مبنا" مورد اشاره قرار گرفته و تعریف گردیده است و مراد کلیه وجوه نقدی و غیرنقدی است که در مقابل انجام کار در ساعات عادی کار به کارگر پرداخت می گردد.