در دیه و بیمه خودرو توسط
سلام

نحوه گرفتن خسارت حادثه ثالث چگونه است ؟
1 پاسخ
توسط (21,160 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ

باسلام

نحوه دریافت خسارت ثالث مالی با کروکی:

1- اصل کروکی

2-اصل و کپی کارت خودرو ،بیمه نامه و گواهینامه مربوط به زیان دیده

3-کپی کارت ،بیمه نامه و گواهینامه مقصر حادثه

4-اصل برش کوپن بیمه نامه مقصر

5-بازید کارشناس ارزیاب بیمه از خودردر صورتیکه کروکی غیر سازشی با شد ارائه کپی کروکی و مدارک قضائی لازم میباشد، لازم بذکر است درصورتیکه تصادف منجر به جرح  شده باشد و یا اینکه خسارت به اموال دولتی (گاردریل،درخت،تیرچراغ برق و...) وارد گردد، حضور مقصر حادثه الزامی میباشد.
همچنین با توجه به نظر کارشناس ارزیاب بیمه حسب مورد بازید از خودروی مقصر نیز صورت می پذیرد.

نحوه دریافت خسارت ثالث مالی بدون کروکی:

1-اصل و کپی مدارک مقصر و زیان دیده شامل (کارت خودرو،گواهینامه،بیمه نامه معتبر،برش کوپن بیمه نامه مقصر)

2-بازدید کارشناس ارزیاب بیمه از هر دو وسیله نقلیه

لازم بذکر است حضور مقصر و زیان دیده در اینگونه موارد الزامی بوده  میباشد.

سقف پرداخت خسارت مالی بدون کروکی بیمه نامه های ثالث به میزان 2.5 درصد تعهدات جانی بیمه نامه میباشد.