در دیه و بیمه خودرو توسط
مدارک لازم برای شخص زیاندیده در بیمه ثالث برای گرفتن خسارت چه مدارکی هستند ؟؟
2 پاسخ
توسط (5,420 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
(ماده 7 دستورالعمل اجرای ماده 14 قانون اصلاح قانون بیمه اجباری مسؤولیت مدنی دارندگان وسایل نقلیه موتوری زمینی در مقابل اشخاص ثالث مصوب 21/06/1389 وزيران عضو كميسيون امور اجتماعي و دولت الكترونيك)

1- یک قطعه اصل کوپن بیمه‌نامه شخص ثالث اتومبیل مقصر حادثه. (يا هر مدركي حاكي از بيمه بودن وسيله نقليه)

2- اصل و تصویر بیمه‌نامه شخص ثالث طرفین (مقصر و زیان‌دیده).

3- اصل و تصویر گواهینامه رانندگی طرفین (مقصر و زیان‌دیده).

4- اصل و تصویر کارت مشخصات خودروهای طرفین (مقصر و زيان‌ديده).

5- اصل و تصویر سند مالکیت خودرو زیان‌دیده.