در بازنشستگی و مستمری توسط
با سلام , میزان مستمری بازنشستگی در سال ۹۵ با شست سال سن و هفده سال سابقه بیمه, چقدر است؟ باتشکر فراوان
1 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)

سلام در تعیین میزان مستمری قابل پرداخت به بازنشستگان تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی، دو عامل سابقه پرداخت حق بیمه و حقوق و مزایای مبنای کسر حق بیمه، نقش اساسی را ایفا می کندبرای تعیین میزان مستمری متعلقه به هر فرد بازنشسته، پس از محاسبه متوسط مزد یا حقوق بیمه شده، عدد بدست آمده در سابقه پرداخت حق بیمه ضرب شده و سپس عدد حاصله بر ۳۰ تقسیم می شودمتوسط مزد یا حقوق بیمه شده نیز از مجموع مزد یا حقوق مبنای کسر حق بیمه در آخرین دو سال اشتغال بیمه شده تقسیم بر عدد ۲۴ بدست می آیدبه این ترتیب در واقع مزد یا حقوقی که بیمه شده در آخرین دو سال پایان کار خود دریافت می کند و حق بیمه ماهانه او بر مبنای آن محاسبه می شود، نقش مهمی در تعیین مستمری بازنشستگی دارد

برای کسب اطلاعات بیشتر پیشنهاد می کنم مقاله زیر رو مطالعه نمایید:

مستمری بازنشستگی در بیمه تامین اجتماعی​