در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
فردی خود را بیمه عمر میکند و حق بیمه را می پردازد بعد از مدتی فوت می کند وراثش از گرفتن مستمری استنکاف می کنند تکلیف چیست؟
بیمه گر باید چیکار کند که دعوا رد شود ؟
لطفا مستدل
با سپاس
1 پاسخ
توسط (36,630 امتیاز)
با درود

مطمئنا هدف از بیمه کردن ایجاد تامینی برای آینده است
و شخصی که خود را بیمه میکند در ابتدا میخواهد در زمان حیات خود سرمایه ای برای رفاه بیشتر داشته باشد و بعد از فوت نیز سرمایه را برای فرزندان یا عزیزی که مشخصا نام و مشخصاتش در سند بیمه آمده است بجا بماند

اما اینکه وراث یا فرد ذی النفع از دریافت سرمایه امتناع میکند شرکت بیمه نمیتواند به زور مبلغ را به آنها بدهد حتی در شرایط بیمه در ماده 14 به صراحت آمده است که مدت مرور زمان تمام دعاوی ناشی از این بیمه نامه 2 سال تمام است و از زمان وقوع حادثه منشاء دعوی خواهد بود

یعنی حتی اگر فرد بخواهد سرمایه را هم بگیرد تا 2 سال وقت دارد و چنانچه مراجعه نکند بیمه نامه باطل خواهد شد