در بازنشستگی و مستمری توسط
پدرم سالها پیش فوت شده و و حدود ۷-۸ سال بیمه تامین اجتماعی داشته. توی اداره بیمه گفتن اگر بیمه ش به ۱۰ سال برسه حقوق کاملو به من که دختر و تنها فرزندش هستم میدن. میخواستم بدونم درسته ؟ و اینکه میشه مابقی بیمه شو خرید تا به ۱۰ سال برسه ؟
1 پاسخ
توسط (77,660 امتیاز)
با سلام اگر پدر شما در سال آخر حیات خود حداقل سه ماه سابقه ودر ده سال آخر حیات خود یکسال سابقه بیمه داشته باشد  شما میتوانید از حقوق کامل استفاده نمایید در غیر اینصورت به ازای هر چند سال سابقه همان حقوق رو میگیرید یعنی اگر 8سال سابقه داشته باشند 8روز حقوق به شما تعلق میگیرد وشما هم بعد از فوت پدر نمیتوانید سابقه بخرید که به ده سال برسد