در شرکت بیمه توسط
در صورتی که اطلاعات اشتباه به شرکت بیمه بدهیم چه اتفاقی می افتد ؟
2 پاسخ
توسط (25,300 امتیاز)

طبق‌ ماده‌ 12 قانون‌ بيمه‌، اگر ارائه‌ اطلاعات ‌نادرست‌ عمدي‌ باشد، بيمه‌نامه‌ باطل‌ است‌ و خسارت‌ پرداخت‌ نمي‌شود و حق‌ بيمه‌هاي‌ دريافتي‌ نيز قابل‌ استرداد نيست‌. در صورت ‌غير عمدي‌ بودن‌، خسارت‌ به‌ نسبت‌ حق‌بيمه‌ دريافتي‌ به‌ حق‌ بيمه‌ واقعي‌ پرداخت‌ مي‌شود.