در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (109,610 امتیاز)
اینهمه سودهای متفاوت از 18 تا 25 درصد در بیمه عمر چطور ممکن هست ؟
2 پاسخ
توسط (4,400 امتیاز)

با سلام

طبق قانون شرکت های بیمه در 5 سال اول قرار داد بیمه عمر برای دو سال اول مدت اعتبار بیمه نامه ۱۶ درصد، برای دو سال بعد ۱۳ درصد و برای دوره مازاد بر چهار سال اول آن ۱۰ درصد تعیین می شود. اما با شرکت های دیگه سود مشارکت در منافع به بیمه گذاران اعطا میشه که اغلب سود یک سوتون با سود 18% در جداول بیمه عمر دیده میشه و یه ستون با  سود 25% .

شما برای انتخاب شرکت بیمه برای خرید بیمه نامه به سود پرداختی طی 5 سال گذشته شرکتا توجه فرمایید و هر شرکت ثبات بیشتری در سود مشارکت در منافع  و سطح توانگری بالاتر میتوان ید بیمه عمر بخرید .

سود پرداختی بیمه ملت سال 91 : 23.5           92:30.75               93:22                      94:26

نمایندگی صدور و مرکز پرداخت خسارت بیمه ملت کد 2580