در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (140 امتیاز)
حالا ک سود بانکی کم شد سود دوسال اول بیمه عمر چند درصده؟؟
4 پاسخ
توسط (140 امتیاز)
باسلام. کم شدن سود بانکی تاثیری در قرارداد بیمه عمر ندارد و طبق قرارداد با ۱۶درصد برای دوسال اول ادامه دارد.
توسط (77,080 امتیاز)
دوست گرامی سلام،وقت بخیر.

در شرایط فعلی که سود بانکی کاهش یافته،هنوز بخش نامه ای برای کاهش سود تضمینی بیمه های عمر به شرکتهای بیمه ابلاغ نشده.

قطعا این احتمال وجود داره که بزودی و با توجه به این کاهش مجدد سودها،بخشنامه کاهش نرخ سودهای تضمینی بیمه های زندگی نیز به شرکتهای بیمه ابلاغ بشه.

پس پیشنهاد میکنم که اگه قصد ثبت نام بیمه های زندگی رو دارین،پس از مشورت با کارشناس مورد نظرتون،نسبت به خرید آن اقدام نمایید.