در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
2 پاسخ
توسط (56,040 امتیاز)

باسلام ،

لطفا بیشتر توضیح دهید.

موفق و پیروز باشید.

با احترام
توسط
با سلام اگر منظورتان خروج از تحت تکفل دربیمه های درمان است بستگی به دستورالعمل های آن بیمه(خدمات درمانی،تامین اجتماعی،یا...)دارد برای فرزندان ذکور،یا اناث ویا افراد خاص.
اگرمنظور تحت پوشش درمان یکی از مراجع درمانی(تامین اجتماعی ویا...) است میتوان به آن مرجع مراجعه کرد و حقوق را بجا آورد و بیمه ادامه یابد.