در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
من چهارماه بیمه عمر ریختم میتونم وام بگیرم ویا پولم رو پس بگیرم اگر میشه چقدر زمان میبره ؟ نیاز بسیار ضروری پیش اومده.
2 پاسخ
توسط (11,880 امتیاز)
درود،بیمه گذار گرامی،آیا زمانی که قرارداد بیمه رو انجام دادید تمام شرایط آن به شما گفته نشده؟
در بیمه های عمر طبق قانون آن،زیر یکسان مبلغی پرداخت نمود و باید تا سررسید سال اول صبر کنید
دوم، زیر 5 سال به خاطر هزینه پوشش های ارزنده بیمه ای و انتقال ریسک به بیمه مبلغ اندوخته و دریافتی کمتر از پرداختی ما خواهد بود و لذا گفته میشود به نفع شماست بالای 5 سال درخواست فسخ یا بازخرید دهید.
سوم ،بیمه عمر قراردادی بلندمدت هست و در کوتاه مدت نباید انتظار سود داشته باشید.بیمه عمر اولین کاری که انجام میدهد پوشش های بسیار عالی و هزینه بیماریها پرهزینه ست.
موفق باشید.