در مرخصی زایمان و استعلاجی توسط
من تا اردیبهشت 95 خودم رو بیمه خویش فرما کرده بودم و بعد از اون بیمه اجباری برام پرداخت میشه. اگه زایمان من مرداد ماه باشه (با توجه به اینکه بیشتر از 60 روز بیمه پرداخت کردم) به من کمک هزینه بارداری و مرخصی زایمان تعلق می گیره؟
1 پاسخ
توسط (800 امتیاز)
با سلام و احترام

    کمک هزینه بارداری در صورتی به حضرتعالی پرداخت می‌شود که دارای شرایط زیر باشید:

1. ظرف یک سال پیش از زایمان، حق بیمه 60 روز کار را به سازمان تأمین اجتماعی پرداخت کرده باشید.

2. در مدت استراحت مشغول کار نبوده و مزد یا حقوق دریافت نکرده باشید.

3. در دوره استراحت مزدی برای شما مطرح باشد.