در مرخصی زایمان و استعلاجی توسط
آیا کمک هزینه بارداری یه همسر بیمه شده هم تعلق می گیرد ؟
1 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)

سلام اگرچه در ماده (٦٧) قانون تامین اجتماعی پرداخت این مبلغ برای بیمه‌شده زن و همسر بیمه‌شده مرد در نظر گرفته شده است، ولی در حال حاضر این کمک هزینه  فقط به بیمه‌شده اصلی (زنان بیمه‌شده) پرداخت می‌شود.

ماده ۶۷ قانون تامین اجتماعی

بیمه‌ شده زن یا همسر بیمه‌ شده مرد در صورتی که‌ ظرف یکسال قبل از زایمان سابقه پرداخت حق بیمه شصت روزرا داشته باشد می‌تواند بشرط عدم اشتغال به کار از کمک بارداری‌استفاده نماید. کمک بارداری دو سوم آخرین مزد یا حقوق بیمه شده طبق ماده ۶۳ می‌باشد که حداکثر برای مدت دوازده هفته‌جمعاً قبل و بعد از زایمان بدون کسر سه روز اول پرداخت خواهدشد.

اطلاعات بیشتر در :

همه چیز در مورد قانون تامین اجتماعی