در دیه و بیمه خودرو توسط
من دچار تصادف  که باعث شد تحالم رو در بیارن در صورتی که دادسرا راننده ماشین که به موتور من زده رو مقصر بدونه ویا پنجاه پنجاه اعلام کنه بیمه چطور به من پرداخت میکنه وچه چیزایی از من می خواد ؟ با تشکر لطفا جواب رو به میلم بزنید بازم ممنون
1 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
سلام

در صورتی که طرف روبروی شما مقصر 100% باشد، باید غرامت آسیب جسمی وارده به شما را بپردازد.

اگر درصد تقصیر ایشان کمتر از 100 باشد به هر نسبتی که دادگاه صلاح بداند و رای صادر کند ملزم به جبرلن آسیب یا پداخت جزای نقدی (دیه ) است.

طحال از جمله مواردی است که دیه غیر مقدر دارد و بسته به میزان جراحت و طول درمان و سایر آسیب هایی که ممکن است ناشی از تصادف روی دهد و پزشکی قانونی تایید نماید، دادگاه درصدی از دیه را مشخص می نماید.