در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
سلام

وقتي مي خواستم برگ پرداخت بگيرم با پيغام  " تاريخ اعتبار بررسي شود" مواجه شدم  قبلش هم يه برگ پرداخت گرفته بودم و اين دومين برگ پرداخت بود.
1 پاسخ
توسط (6,480 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
با سلام

مربوط به بیمه خاص(ساختمانی- قالیبافان و رانندگان) است و به این معنی است که اعتبار کارت مربوطه تمام شده باید ابتدا کارت را تمدید کنید سپس به شعبه مراجعه و اعتبار را در سیستم سازمان تامین اجتماعی ثبت کنید و بعد اقدام به دریافت فیش کنید.