در پرداخت حق بیمه توسط
سلام

پدر من از طرف خانه کارگر و کارت مهارت کارگر ساختماني بيمه شده است و براي دريافت برگ پرداخت از طريق سايت samt.tamin.ir اقدام ميکرديم و از آن جايي که فقط برگ پرداخت يک ماهه ميتوانيم بگيريم بطورمثال يک ماه يک ماه برگ پرداخت را دريافت ميکرديم..اما بنده در تاريخ 95/3/20 برگ پرداخت دوره ي تير ماه را توانستم بگيرم و پرداختش را نيز انجام دادم و لي از آن روز تا به الان ديگر برگ پرداخت صدور نميکند و گزينه ي عدم صدور را مي نويسد و در توضيحاتش نيز مي نويسد " تاريخ اعتبار بررسي شود. " منظور از اين تاريخ اعتبار چيست ؟ لازم به ذکر است که تمامي کارت هاي مربوطه به خانه کارگر اعم از : کارت مهارت ، کارت هوشمند و... تا سال 1400 داراي اعتبار مي باشند. لطفاً راهنمايي کنيد
1 پاسخ
توسط (6,480 امتیاز)
با سلام

براي کارگران ساختماني امکان دريافت فيش بيمه تا سه ماه بعد از ماه جاري وجود دارد به شرط داشتن اعتبار کارت مهارت! کارت مهارت بيمه شده را که اعتبار دارد بايد به شعبه برده و توسط کاربر واحد نامنويسي اعتبار جديد آن در سيستم سازمان تامين اجتماعي ثبت کنيد.