در پرداخت حق بیمه توسط (100 امتیاز)
باسلام و روز بخیر

لیست حقوق را همراه با مرخصی و اضافه کاری محاسبه کرده ام.

در صورتی که لیست بیمه ام برمبنای حقوق ثابت و 31 روزه محاسبه میشود حال برای پرداخت فیش حقوقی را همان حقوق ثابت بزنم که بیمه را روش محاسبه کرده ام یا اضافه کاری و ماموریت را هم در روی فیش حقوقم بیاورم؟
1 پاسخ
توسط (77,700 امتیاز)
با سلام سعی کنید اگر بیمه شده در حال بازنشستگی میباشد تمام مبالغ دریافتی را درفیش ثبت کنید اما اگر این چنین نیست به خودتان بستگی دارد میتوانید درفیش بنویسید یاکه نه.اما اگر به ضررتان میباشد بهتر است نوشته شود که یک موقع باعث نشود که تامین اجتماعی نسبت به دفاتر واسنادتان حسابرسی انجام دهد