در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
سلام

بیمه اینجانب در سال 94تا اخر ماه ابان ردشده واز ان تاریخ تا اکنون بیمه من توسط شرکت رد نشده سوال بنده این است ایا امکان رد شدن بیمه من با توجه به گذشت زمان ممکن هست و اینکه چون درحال حاضر من باردار میباشم میتونم تحت تکفل همسرم از بیمه و دفترچه بیمه استفاده کنم تا زمانیکه شرکت بیمه من را رد کند ومن از طریق شرکتی که در ان مشغول بکارم سوابق بیمه ای و دفترچه داشته باشم
2 پاسخ
توسط (15,200 امتیاز)
با سلام

از طریق ادارات کار پیگیر شوید و قفه به وجود آمده جبران گردد در غیر از این صورت برای استفاده از مزایای مرخصی زایمان دچار مشکل خواهید شد.