در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
سلام

من 10 ماه است در شرکتی مشغول به کارم  که 5 ماه از آن برایم بیمه رد شده است. آخر خرداد یا چند روز اول تیر ماه زمان زایمانم است. در شرکت ما تمام افراد شاغل ماهانه تنظیم قرارداد می شوند. و من قرارداد  ماه خرداد را دارم  ولی قرار نبوده که برای تیر ماه یا شش ماه مرخصی زایمان قراردادی تنظیم کنم.  حال می خواهم بدانم  با همین شرایط به من مرخصی زایمان تعلق میگیرد و یا باید حتما قراردادی داشته باشم که تا پایان این شش ماه را پوشش دهد.  و  اگر با همین نوع قرارداد امکان پذیر است وقوع زایمان در تیرماه و دریافت مرخصی زایمان نیازمند قرارداد در تیرماه ولو با کارکرد چند روز هست یا خیر؟
2 پاسخ
توسط (6,480 امتیاز)
با سلام

برای برقراری غرامت دستمزد بارداری باید تا آخرین روز قبل از استراحت کارکرد داشته باشید و در حین ایام استراحت(6 ماهه) کارفرما برای شما لیست بدون کارکرد ارسال کند(رابطه اشتغال قطع نشده باشد) در غیر این صورت غرامت پرداخت نخواهد شد.