در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
سلام

در ليست بيمه اي که مشمول ماده 80 مي باشد، چنانچه اشتباها معافيت حق بيمه سهم کارفرما لحاظ نگردد و ليست بيمه ارسال و فيش دريافتي واريز گردد، آيا براي کارفرما جريمه اي تعلق خواهد گرفت يا در غير اينصورت مي توان مبلغ مازاد پرداختي را اخذ نمود.
1 پاسخ
توسط (6,480 امتیاز)
با سلام

جريمه اي ندارد. مبلغ اضافه واريزي در حساب کارگاه شما در سازمان تامين اجتماعي بصورت بستانکاري باقي مي ماند. معمولا پس از يک دوره محاسبه شش ماهه چنانچه بدهي نداشته باشيد بايد درخواست استرداد اضافه واريزي بدهيد تا عودت داده شود.