در لیست بیمه توسط

براي من در يك تاريخ مشخص در كارگاه قبلي ترك كار رد شده است و در ماه روز و تاريخ مشخص در كارگاه جديد شروع بكار كردم هنگام اضافه كردن من به ليست بيمه كارگاه جديد از طريق سيستم پيغام خطا ميداد و چون آخرين روز ماه بود ليست بيمه بدون نام من ارسال شد . راهنمايي بفرماييد الان مشخصا من با يد چه مراحلي رو طي كنم كه به ليست بیمه همان ماه جا مانده اضافه شوم

1 پاسخ
توسط (300 امتیاز)
راه کار عملی مراجعه به شرکت قبلی  و درخواست اضافه نمودن شما با صفر روز کارکرد و سپس ترک کار میباشد در این حالت سیستم در شرکت جدید شما را ثبت میکند البته این حالت یک مورد عمومی هست و در همه حال کاربرد دارد