در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
سلام

من تو کارگزاری کار میکنم.یکی دو ماهه که به واحد درآمد منتقل شدم. در برج فروردین که لیست یک نانوایی رو رد کردم،دستمزد روزانه شاطر که 460200 ریال میشد،390000 رد کردم(سهوی)البته لیست اردیبهشت رو مطابق بازرسی انجام دادم و قیمت ها رو درست نوشتم سوالم اینه که آیا جریمه شامل لیست فروردین نانوایی میشه؟و اگه آره،در چه حدودی؟
1 پاسخ
توسط (6,480 امتیاز)
با سلام

اگر مبلغ کسری حق بیمه پرداختی لیست نانوایی(مشمول معافیت سهم کارفرما) از ده درصد کل حق بیمه واقعی بیشتر باشد کارفرما مشمول نرخ آزاد 30 درصدی و نیز جرائم می شود. که احتمالا برای مورد شما این اتفاق می افتد. لذا توصیه می کنم تفاوت فیش بیمه را از محاسبات ریاضی و فنی بدست آورده و به کارفرما اطلاع دهید تا پایان مهلت مقرر(31 خرداد) پرداخت نماید تا جریمه نگردد.