در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
سلام

براي ارسال ليست بيمه شرکت پيمانکاري زماني که با يک کد کارگاه دو رديف پيمان وجود داريم و در حال حاضر مي خواهيم براي يکي از رديف پيمانها از ابتداي سال 95 ليست بيمه ارسال نکنيم و کليه بيمه شدگان رديف پيمان گفته شده را به رديف پيمان ديگرمان منتقل کنيم , اقدامات لازم چيست ؟
2 پاسخ
توسط (6,480 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
با سلام

برای تغییر ردیف پیمان در لیست بیمه، در نرم افزار در منوی عملیات / ویرایش لیست/ کافيست رديف پيمان را اصلاح کنيد.