در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
سلام

كارگاه ما تازه مجوز گرفته و كارهاى قانونيه بيمه رو انجام داده هنوز ليست بيمه ارديبهشت پرداخت نشده و ما بايد جابه جا شيم يعنى كارگاه رو به جاى جديد منتقل كنيم، حالا بايد چيكار كنيم كه به مشكل نخوريم؟
1 پاسخ
توسط (6,480 امتیاز)
با سلام

تا زمانی که در این مکان بوده اید می توانید لیست بدهید و بعد ترک کار بزنید تا بدهکار نشوید. همزمان در مکان جدید همان کارها را برای شروع بیمه پردازی مجدد انجام دهید.