در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
سلام

بنده چهار سال سابقه بیمه دارم ودر تاریخ 95/1/22 به علت تعطیلی کارگاه اخراج شدم،در اداره کار شکایت کردم ،و در اولین جلسه اداره کار با کآرفرما به توافق رسیدم ،کارفرما حق بیمه اسفند و۲۲ روز فروردین رو پرداخت نکرده و در ابلاغه اداره کار امده است که کارفرما موظف به پرداخت حق بیمه ۱ماه ۲۲روز هست،از بیمه پرسیدم ولی جواب درستی ندادند و سر درگم شدم ولی یکی از کارشناسها گفت که باید برید اداره کار تا برگه لازم الاجرا بگیری بعد ببری دادگستری،کارشناس گفت حتی اگه کارفرما بخواهد بیمه را واریز کند باید برگه لازم الاجرا بگیرید ، چون برای بیمه بیکاری اقدام کردم میترسم دچار دردسر بشم،،خیلی سردرگم شدم ممنون میشم راهنمایی کنید؟
1 پاسخ
توسط (6,480 امتیاز)

با سلام

پس از قطعیت رای ماده 148(رای شما!) باید توسط اداره کار بصورت مکتوب به تامین اجتماعی و دادگستری(اجرای احکام!) اعلام شود. با ابلاغ اجرای احکام کارفرما به شعبه مراجعه کند و فرم شماره 2 را تکمیل کند. شعبه بدهی را محاسبه و کارفرما(یا حتی شما!) بدهی را پرداخت کند. سابقه توسط واحد درآمد شعبه ایجاد می شود. این کل فرایند است. ترسی هم ندارد.

همه چیز در مورد قانون تامین اجتماعی