در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
سلام

بنده به مدت سه سال در يک مجتمع فرهنگي هنري مشغول به کار بودم.. پس از اخراج از محل کار و طي شکايات در اداره کار استان قزوين و مدت زياد توانستم حقوق و مزاياي خوذم  و همچنين بيمه را از کارفرما بگيرم.. البته مزايا و سنوات را به ايشان بخشيدم و فقط موظف به پرداخت بيمه بنده شدند.الان بعد از گذشت دو سال شروع به ريختن بيمه بنده به صورت قسطي کرده اند. که بايد طي هشت ماه و ماهي يک مليون و پانصد و هشتاد تومان ريخته شود. که تا الان دو ماه از بيمه ام را واريز کرده اند. حالا بر اساس دعوت نامه اي کاري براي همسرم از کشور سوئد و مهاجرتمان به آن کشورمي خواهم به جاي اين سه سال سابقه کار پوا آن را از بيمه دريافت کنم و سابقه اي نداشته باشم چون به آن نياز نيست.آيا مي توانم اين کار را انجام دهم ؟ يا اينکه پولم را از کارفرما بگيرم تا ادامه بيمه را واريز نکند؟ سوال بعدي اينکه اگر بخواهم اقدام به گرفتن بيمه بيکاري کنم مي توانم دريافت کنم با توجه به زماني که گذشته است ؟ و اينکه چه مدت بيمه ببکاري به من تعلق ميگيرد؟
1 پاسخ
توسط (6,480 امتیاز)

با سلام

از بيمه نمي توانيد پولي دريافت کنيد.صندوق بيمه اي يکطرفه است و فقط تعهدات مطابق شرايط ارائه مي شود.از کارفرما هم نمي توانيد چنين تقاضايي بکنيد؛ زيرا بدهي تقسيط شده و در هر صورت بيمه از کارفرما وصول خواهد نمود. در صورتي که طبق راي قطعي اداره کار مستحق دريافت  بیمه بیکاری   باشيد، با اتمام قسط کارفرما، کل مقرري مورد نظر بر مبناي دستمزد سال اخراج به شما پرداخت خواهد شد.