در بازنشستگی و مستمری توسط

سلام/ خداقوت / خانمی متولد 1353/4/2 از 1374/3/1 تا 1385/12/29 تحت پوشش شرکت های پیمانکاری ( خدماتی ) بیمه ارسال کرده و از ابتدای سال 1386 طبق دستورالعمل دولت بطور مستقیم با دستگاه قرارداد بسته است (تبصره 3) . ایشان چگونه می تواند تحت هر شرائطی باز نشست شود ؟ سپاسگزارم

1 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)

با سلام درصورتی که شما 20 سابقه کار به صورت بیمه اجباری داشته باشید و سن شما 42 و یا بالاتر باشد می توانید درخواست بازنشستگی بدهید

  • زنان بیمه شده مشمول قانون کار با ۲۰ سال سابقه کار و پرداخت حق بیمه و ۴۲ سال سن با ۲۰ روز حقوق می توانند بازنشسته شوند.
برای در یافت اطلاعات بیشتر در این زمینه می توانید به مقاله زیر مراجعه نمایید

شرایط بازنشستگی در بیمه تامین اجتماعی