در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
سلام من 40 سال دارم آیا برای خرید بیمه عمر دیر نیست
4 پاسخ
توسط (33,930 امتیاز)

با سلام

خیر دوست عزیز هیچوقت برای خرید بیمه عمر دیر نیست.و اتفاقا در بهترین سن هستین.اگر یک قرارداد 20 ساله داشته باشین در این سن میتونین از تمام پوشش های درمانی اون استفاده کنین و در سن 60 سالگی هم میتونین یه سرمایه بزرگ و یا مستمری عالی برای آینده خودتون داشته باشین.

امیدوارم که همیشه سالم و سلامت باشین اما در این سن که احتمال بیماری های قلبی و امثال اون زیاده هیچ چیز بهتر از بیمه عمر نمیتونه همراه خوبی برای شما باشه.

وقتی در سن 60 سالگی بازنشسته میشین با پاداش کم بازنشستگی تنها میتونین یک کار کوچیک انجام بدین اما بخش سرمایه گذاری بیمه عمر پولی چند  برابر به شما پرداخت میکنه.

پس بهتر نیست که به فکر اسایش بعد از 60 سالگی خودتون باشین؟؟؟؟؟