در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (130 امتیاز)
باسلام وعرض ادب

میخوام بدونم که مشاورین محترم به کرار میگن شرط سنی در مورد بیمه عمر بسیار مهمه منظورشون چیه آیا کسی که 20ساله قرارداد میبنده و سنش 10ساله با کسی که سنش 25 ساله درچه چیزی با هم متفاوت هستن آیا کسی که سنش 10ساله بهره بیشتری خواهدبرد؟

باسپاس
2 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست گرامی سلام،وقت بخیر.

همانطور که همکاران محترم باطلاع تون رساندن،سن بیمه شدگان،معیار مهمی در این بخش هست.

در بچه های زیر ۱۲ سال بدلیل نداشتن پوشش های بیمه ای و کمتر بودن ریسک شان،میزان پس انداز بیمه نامه بیشتر می باشد.

در افراد بالای ۱۸ سال نیز،هر چه سن کمتر باشد،میزان ریسک افراد نیز کمتر میباشد.

پس هر چه فرد سن کمتری داشته باشد،میزان ریسک کمتر،و پس انداز بیشتر خواهد بود.

ضمنا روش پرداخت حق بیمه نیز(ماهانه،سه ماهه،۶ ماهه و یا سالانه) در میزان کاهش یا افزایش این سود تاثیر بسزایی دارد و پرداخت سالانه،بهترین روش پرداخت حق بیمه خواهد بود.