در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط (140 امتیاز)
سلام من یک سال در شرکتی به عنوان راننده و مأمور پخش و ویزیتوری کار کردم ولی کار فرما بیمه ام نکرد به همین دلیل رفتم اداره_کار _و بیمه ی تأمین_ اجتماعی  از کارفرما شکایت کردم و پس از دوندگی های زیاد بلأخره تأمین_اجتمایی تأیید کرد که کار فرما باید حق بیمه ی من را به مدت366روز بپردازد در ضمن متأهل هستم و دارای دو فرزند هم هستم میخواستم بپرسم کار فرما باید چه مبلغی بپردازد و اینکه باید حق بیمه ام را به خودم بدهد یا به تأمین_اجتمایی بپردازد ممنون
1 پاسخ
توسط (56,040 امتیاز)
با سلام ،

میزان پرداخت کارفرما 23% از حقوق ماهانه شما + جرایم دیرکرد می باشد و شما 7% سهم خود را بایستی پرداخت کنید ( البته اگر از حقوق شما کسر نکرده باشند) و بایستی بحساب سازمان باشد.

موفق و پیروز باشید.