در سوابق بیمه توسط (110 امتیاز)
با سلام من 25 سالمه و در یک شرکت کامپیوتر حدود 3 ماه پیش به طول 8 سال کار میکردم و بیمه نبودم. الآن برای مهاجرت به این بیمه نیاز دارم. آیا با شکایت از کارفرما سابقه کار این 8 سالو بیمه تامین اجتمایی به من میده ؟ من فقط سابقه کارم برام مهمه. خواهش میکنم راهنمایی کنید چکار کنم.
1 پاسخ
توسط (31,590 امتیاز)
با سلام

در صورتیکه مدارک کافی برای اثبات ادعای خود دارید می بایست به اداره کار محل مربوطه مراجعه نمائید و نسبت به ثبت دادخواست خود مبنی بر الزام کارفرما به واریز حق بیمه خود اقدام نمائید. به استناد ماده 148 قانون کار ، کارفرما مکلف به واریز حق بیمه شما می باشدو حق بیمه بر اساس حقوق فعلی شما ( در صورتیکه بیمه می باشید) محاسبه می گردد و معادل 80 درصد نیز به آن جریمه تعلق میگیرد.