در سایر توسط (109,850 امتیاز)

یکی از همکاران حاضر در گروه در پیج خصوصی از بنده پرسیده که محیط زیست چه ربطی به بیمه دارد ؟
اگر در خارج ربط میدن اینجا ایرانه,چطوری در ایران این دو مقوله به هم ربط پیدا میکنه ؟؟؟
از همکاران محترمی که تمایل دارند در این خصوص اطلاعات خودشان را بیان کنند دعوت به مشارکت مینمایم ,سپاس منتظریم

مطرح شده توسط آقای حمیدرضا حاجی اشرفی در گروه تلگرامی پیشگامان بیمه

2 پاسخ
توسط (109,850 امتیاز)

اولين ارتباط محيط زيست جداي از بيمه با تك تك انسان ها و حتي نسل هاي اينده و افراد بعد از ماست .ما اگر امروز از اسپري خوش بو كننده استفاده ميكنيم بهتر است اين آگاهي رو داشته باشيم كه شايد ٧٠٠ سال وقت لازمه كه ملكول هاي آزاد شده تجزيه شرند و در اين مدت به جو و لايه ازن خسارت وارد ميكنند .
٢)ارتباط مستقيم با بيمه خود به چند بخش تقسيم ميشه كه ميتوان از بيمه هاي ناشي از آلودگي نفت كش ها (زميني و دريايي) و شناورها در قبال محيط زيست نام برد .اين رو هم فراموش نكنيم محيط زيست سالم ،بدن سالم تر ،روحيه بهتر،لذت بصري بهتر و زندگي بهتري براي افراد خواهد ساخت كه نتيجه اين ها مستقيما در كاهش ريسك و افزايش بهره وري ،كاهش هزينه هاي سلامت در كشور خودش رو نشون ميده .

در مناطق مرزي و در كاميون هاي ترانزيت نفت كش ،در بيمه هاي شخص ثالث  خسارت وارده به محيط زيست تحت پوشش قرار ميگيره