در بازنشستگی و مستمری توسط
متولد 55 خانم هستم. دوازده سال سابقه بیمه دارم پرسنل بیمارستانی هستم دوسال بیمه بیکاری گرفتم . ایامیتوانی باهمین سابقه خودم روبازنشست کنم ویابیمه چندسال روپرداخت کنم بازنشسته بشم
1 پاسخ
توسط (330,690 امتیاز)

بله می توانید با همین سابقه بیمه بازنشسته شوید

  • آقایان ۶۰ ساله  و خانم های ۵۵ ساله (و بالاتر ) می توانند با داشتن ۱۰ سال تا ۱۹ سال سابقه هم تقاضای بازنشستگی بدهند که مستمری این دسته بر اساس میزان سابقه آنها پرداخت می شود (برای مثال اگر با ۱۶ سال سابقه بیمه بازنشسته شوند فقط مستمری ۱۶ روز را دریافت می نمایند) حتی با سابقه کمتر از ۱۰ سال (مثلا ۷سال) می توانند با خرید تفاوت سابقه تا ۱۰ سال (یعنی ۳ سال) سابقه بیمه خود را به ۱۰ سال رسانده و در نهایت با ۱۰ روز مستمری بازنشسته شوند
برای اطلاعات بیشتر میتونید به مقاله زیر رجوع نمایید