در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
بسته شده توسط
سوال بسته شد با توجه به : راهنمای مشاهده سابقه بیمه تامین اجتماعی مطالعه شود.
1 پاسخ
توسط (109,850 امتیاز)

سلام.

برای مشاهده سابقه بیمه تون می تونید راهنمای مشاهده سابقه بیمه تامین اجتماعی که در سمت چپ، قسمت خاکستری رنگ اومده رو مطالعه کنید.

توجه: در صورتی که از دستگاه تلفن همراه و یا اپلیکیشن موبایل مرجع سوالات بیمه استفاده می کنید، می تونید فلش بنفش در قسمت پایین سمت راست رو بزنید تا قسمت خاکستری رنگ باز بشه.

این سوال بسته شد. در صورت بروز مشکل، می تونید در سوالی که قبلا مطرح شده بود بیان کنید. (اینجا کلیک کنید)

همچنین، سوالات مطرح شده در حوزه تامین اجتماعی رو می تونید در دسته بندی تامین اجتماعی مطالعه کنید. (اینجا کلیک کنید)