در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
من قبلا در یک شرکت کار میکردم به خاطر رفتن به دانشگاه مجبور به ترک کار شدم حالا پس از دوسال باز مشغول به کار شدم حالا میخوام بدونم چطور میتونم اون دوسال فاصله رو براش بیمه بریزم؟
1 پاسخ
توسط (11,880 امتیاز)
درودبرشما،به هر دلیل شما دو سالی که پرداخت نکردید باید جریمه آن را به تامین اجتماعی پرداخت کنید.و ضمن اینکه نگفتید چند سال سابقه بیمه دارید و اینکه هدف شما برای تهیه و انتخاب این بیمه چه بوده؟اگر فقط سابقه کار و بازنشستگی باشد که گزینه بهتری به عنوان مشاور به شما پیشنهاد میکنم بیمه عمر که شما رو زودتر به بازنشستگی میرسونه و شرایط سنی هم اصلا دخالتی ندارد.اگر درمانی و دفترچه هدف شماست که میتوانید بیمه سلامت را به طور رایگان داشته باشید.