در بازنشستگی و مستمری توسط
بنده از سن 17 سالگی مشغول به کار شده واکنون 10 سال سابقه کار دارم اگر تا 37 سالگی کار کنم میتوانم بازنشستگی دریافت کنم؟
1 پاسخ
توسط (27,330 امتیاز)
با سلام.

در صورتیکه منظورتون بیمه تامین اجتماعی هست بله فرد باید  به سن 60 سالگی برای آقایون و سن 55 سالگی برای خانم ها، برسن که بتونن بازنشسته بشن.

اما اگر منظورتون در بیمه های عمر و بازنشستگی هست که باید عرض کنم بدون محدودیت سنی، صرفا بر اساس سنوات پرداختی افراد میتونن بعد از 15 سال، خودشون رو بازنشسته کنند.

براس اطلاعات بیشتر میتونید تماس بگیرید.

موفق باشید