در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
سلام و خسته نباشید

کارگر قبل از عقد قراداد به طور غیر رسمی کار می کرده، آیا آن مدت زمان در قرارداد کار آورده شود؟
1 پاسخ
توسط
یکی از وظایف کارفرمایان قبل از انعقاد قرارداد های کارگری که باید به آن توجه شود ، مشخص کردن بازه های زمانی که کارگر قبل از انعقاد در استخدام کارفرما بوده و همچنین میزان مطالبات کارگر از کارفرما می باشد. تجربه نشان داده است که کارگران بی تعهد بعد از اتمام قرارداد به اداره کار مراجعه کرده و در رابطه با بازه های زمانی که در استخدام کارفرما نبوده اند ، اقامه دعوی می کنند.که متاسفانه در اکثر موارد به علت عدم وجود مدارک و سردرگمی هیئت های تشخیص خسارت های جبران ناپذیری به کارفرما تحمیل می گردد.بنابرین لازم است که کارفرمایان قبل از انعقاد قرارداد سندی در مورد رابطه استخدامی کارکنان در گذشته تنظیم و به امضاء و اثرانگشت کارکنان برساند.در زیر نمونه اقرارنامه در فایل ورد آورده می شود.
نمونه اقرارنامه

اقرار نامه کارکنان جدید استخدام در مورد رابطه استخدامی

اینجانب ............................ فرزند..................... به شماره شناسنامه........................... متولد...................کد ملی............................... با سلامت عقل و رضایت کامل اقرار می نمایم که با شرکت......................... تا  تاریخ ................... هیچ گونه رابطه استخدامی نداشته و با قرارداد کتبی که تمام مفاد آن توسط اینجانب مطالعه شده به استخدام این شرکت درآمدم. ضمناً  کلیه مفاد آئین نامه انضباطی کار این شرکت را مطالعه و متعهد می گرددم که  به تمام مفاد آن پایبند باشم. و با امضاء و اثر انگشت مورد مذکور را تائید می نمایم.