در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط
سلام به خاطر شکایت از صاحب کارم اخلاق او و پسرش با من عوض شده
و بد اخلاقی میکنند حتی پسرش به من فحاشی و بد دهنی کرده
من دیگر نمیتوانم با انها کار کنم اگر به خاطر اخلاق زشتشان از انجا بیرون بیایم ایا سنوات سالی چهل و پنج روز
به من تعلق نمیگیرد؟ لطفا راهنمایی کنید چیکار کنم زن و بچه دارم
زندگیم رو هواست نمیتوانم بیکار شوم صاحب کارم هشت سال هست
حق من را دارد میخورد
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
باسلام.طبیعتا بعد از طی مراحل شکایت از کارفرما وادامه کار برای طرفین(مخصوصا در شرکتهای کوچک)رفتارها تغییر خواهند کرد.ولی بی احترامی به کارگر در محیط کار قانونی نمیباشد.و چنانچه شما ترک کار نمایید سنوات به شما تعلق نمیگیرد.و در صورت اخراج غیر موجه، سنوات سالی 45روز محاسبه میشود.