در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط

سلام عیکم

اینجانب درپالایشگاه نفت پارس ازتاریخ 1-9-70 تا30-6-91 درواحد برق مشغول بکار بودم بخاطر مشکلی در زندگی مجبور به باز خرید شدم درست بعد از چند ماه متوجه شدم که واحد ماقانون سخت وزیان اور مشمول شده است وحقیر اقدام به بازنشستگی کردم که خوشبختانه موفق شدم اما پایه حقوقم بسیار کم است از همکاران که همدوره بودن سوال کردم  حدوددونیم به بالا دریافتی دارند اما برای حقیر یکو صدوپنجاه تعلق گرفته است درضمن  پایه گرید بنده یازده  اما انها نه وده هستند عنایتی کنید جهت راهنمایی حقیر چه اقدامی میتوانم بکنم ویاایا سنواتی تعلق میگیرد درصورت امکان شماره تماس عنایت فرمایید تا حقیر مزاحم شوم

 باتشکر وقدردانی از سایت بسیار خوبتان

  من ال.......التوفیق

1 پاسخ
توسط (54,350 امتیاز)
باسلام

مقایسه شما با همکاران در این شرایط نامناسب بوده و هیچ گونه ارتباط منطقی وجود ندارد ودلیل ندارد که حقوق شما مانند آنها بالا باشد چراکه شما بازخرید کرده و همکارانتان ادامه کار داده و همزمان با افزایش حقوقشان حق بیمه بالاتریو رو پرداخت کرده اند ولی جهت آگاهی بیشتر و احیانا برخورداری از مزایای بیشتر بایستس با در دست داشتن مدارک کامل به شعبه تامین اجتماعی خودتان مراجعه و درخواست بررسی مجدد بدهید و امیدواریم که به نفع شما نظر مثبت رو بدهند