در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
گذاشتن دوباره کلمه کلیدی توسط
با سلام حداقل ساعت کارکرد یک کارگر در ماه باید 176 ساعت باشه یا 220 ساعت ؟
1 پاسخ
توسط (15,200 امتیاز)

بهترین پاسخ

با سلام

بنابر ماده 51 قانون کار ساعات کاری کارگر نباید در روز از 8 ساعت و در هفته از 44 و در 4 هفته ی متوالی از 176 ساعت تجاوز نماید.

برای احتساب حقوق ماهیانه اگر ماه را 30روزه در نظر بگیریم ساعات کار برابر 176 ساعت به علاوه 16خواهد بود که جمعا معادل 192ساعت در ماه های نیمه اول سال است.

ماده ۵۱  قانون کار

ساعت کار در این قانون مدت زمانی است که کارگر نیرو یا وقت خود را به منظور انجام کار در اختیار کارفرما قرار می دهد . به غیر از مواردی که در این قانون مستثنی شده است ساعات کار کارگران در شبانه روز نباید از ۸ ساعت تجاوز نماید .

  • تبصره ۱- کارفرما با توافق کارگران ، نماینده یا نمایندگان قانونی آنان ، می تواند ساعات کار را در بعضی از روزهای هفته کمتر از میزان مقرر و در دیگر روزها اضافه بر این میزان تعیین کند به شرط آن که مجموع ساعات کار هر هفته از ۴۴ ساعت تجاوز نکند .
  • تبصره ۲- در کارهای کشاورزی کارفرما می تواند با توافق کارگران ، نماینده یا نمایندگان قانونی آنان ، ساعات کار در شبانه روز را با توجه به کار ، عرف و فصول مختلف تنظیم نماید .

مقررات کار ایران

همچنین برای دریافت مشاوره تلفنی از متخصص می توانید از طریق لینک زیر اقدام کنید:

دریافت مشاوره از متخصص