در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
سلام

با توجه به مقررات قانون کار، ساعت کار در ماه چند ساعت می باشد ؟ آیا تعیین میزان ثابت ساعت کار برای تمام ماه  های سال امکان پذیر است ؟
2 پاسخ
توسط (25,300 امتیاز)
با سلام

در مقررات قانون کار ساعات کار ماهانه پیش بینی نگردیده ولی مستفاد از مواد 51 و57 این قانون ساعات کار حداکثر 44 ساعت در هفته یا در مورد کارگران نوبتکار 176 ساعت در چهار هفته متوالی می باشد بدیهی است در ازای هر روز تعطیل رسمی، ساعات کار هفته به میزان 7 ساعت و 20 دقیقه از 44 ساعت مزبور کمتر خواهد بود ضمناً با توجه به تفاوت تعداد روز های کار در ماه  های مختلف، تعیین ساعات کار معین به عنوان ساعات کار ماهانه مقدور نمی باشد.